Recept op basis van ±12 pannenkoeken in "3 stappen klaar"
De Hollandse pannenkoek wordt traditioneel geserveerd met poedersuiker en stroop, deze rollen dus ook maar, je kan eindeloos variëren met deze mix. Check ook de serveertips...
Ingrediënten
- 1 zak a 450 gram De Hoore Trots (naturel)
- 1 liter Jersey melk
- poedersuiker+stroop
Bereidingswijze
Doe 450 gram mix “De Hoore trots” in een kom met 500 ml melk en roer deze glad.
Voeg de volgende 500 ml melk toe en meng deze tot een glad beslag zonder klontjes.
Verwarm de Buyer pan voor, voeg de boter toe tot deze warm is en verdeel in de pan.
Voeg hierna de gewenste hoeveelheid pannenkoeken beslag toe, en bak ongeveer 2 minuten om en om aan iedere kant tot een overheerlijke lichtbruine pannenkoek.
Voeg naar behoefte stroop en poedersuiker toe, rol ze op en smullen maar.
Chefs serveer tips
- stroop van de Bonte Belevenis
- kaas van boerderij Wezenspyk
- vers fruit uit het Voedselbos
Reacties (0)
Er zijn geen reacties voor dit artikel. Wees de eerste die een bericht achterlaat!