De Buyer Pannenkoeken pan "voor levenslang plezier"
De Buyer Pannenkoeken pan "voor levenslang plezier"

De Buyer Pannenkoeken pan "voor levenslang plezier"

January 21, 2025Robin Mosk

De Buyer pannen

De pannen van de Buyer zijn al generaties lang geliefd bij chefs en professionals in de internationale keuken. Geen wonder dat ook de echte “thuiskoks” de voordelen van zo’n stoere stalen pan hebben ontdekt. Door het hoge koolstofgehalte zijn de pannen oersterk en ontwikkelen in het gebruik een geweldige natuurlijk baklaag . Het staal bevat geen schadelijke chemische stoffen, zoals pannen met een zogenaamde anti-aanbak- of -kleeflaag. en zijn dus “puur natuur”. Je kunt met een gerust hart stalen kookgerei als spatels of messen in de pan gebruiken, zonder dat je voedsel in aanraking komt met ongezonde stoffen.

De pannen van De Buyer kun je letterlijk overal en op elke warmtebron gebruiken, of je nu werkt met open vuur in de buitenkeuken, op gas, inductie, of een elektrische kookplaat.

 

Stappenplan voor een levenslange garantie!

 

  1. Zet de pan op de gewenste warmtebron en bedek de bodem met een laagje zonnebloemolie.
  2. Laat de pan met de olie verwarmen tot de olie begint te walmen.
  3. Laat de olie afkoelen in de pan en verwijder daarna de olie.
  4. Maak de pan altijd schoon met enkel heet water en een borstel en maak hem daarna droog. 
  5. Gegarandeerd heb je er nu levenslang plezier van.
    "Lets bake that pancake"

Weitere Rezepte

Kommentare (0)

Es gibt noch keine Kommentare. Sei der Erste, der einen Beitrag schreibt!

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen